OPEL KWALITEITS ONDERDELEN

OPEL KWALITEITS ONDERDELEN

MAXIMALE KWALITEIT
VOOR EEN SCHERPE PRIJS!

Direct een werkplaatsafspraak maken

Direct contact

Opel kwaliteits Onderdelen

Voor het onderhoud van uw Opel maken wij gebruik van originele onderdelen. Deze zijn specifiek voor uw model ontwikkeld, passen dus precies en zijn van dezelfde kwaliteit als alle andere onderdelen van uw Opel.

Onze gespecialiseerde monteurs gebruiken gereedschap dat speciaal voor uw Opel vervaardigd is, alsmede de door Opel voorgeschreven smeermiddelen. Zo weet u zeker dat u met uw Opel veilig op pad kunt. Op alle originele onderdelen van Opel krijgt u een jaar garantie.

Dankzij jarenlange ervaring kennen onze monteurs alle producten en programma’s in detail en daarom zijn wij de perfecte partij om u advies op maat te geven. Wij streven altijd naar de allerbeste kwaliteit voor uw Opel!

OPEL RUILONDERDELEN: TOT 30% VOORDELIGER

Ruildonderdelen zijn originele Opel onderdelen die tijdens een reparatie vervangen worden om vervolgens een complete revisie te ondergaan zodat ze later opnieuw ingezet kunnen worden als vervangingsonderdeel. Alle ruilonderdelen hebben één ding gemeen: de gunstige prijs. Met kortingen oplopend tot wel 30% bent u flink voordelig uit. Daarnaast bieden de ruilonderdelen dezelfde topkwaliteit als Opel kwaliteits Onderdelen en daarom ontvangt u dezelfde Opel garantievoorwaarden.

Vier goed redenen om voor ruilonderdelen te kiezen

  • Goed voor het milieu
  • Goed voor uw portemonnee
  • Dezelfde kwaliteit als nieuwe onderdelen
  • 2 jaar garantie