wie zijn we?

Koos Graumans is meer dan 40 jaar geleden gestart met zijn onderneming,  na een aantal verbouwingen in het oude pand groeide het bedrijf toch uit haar “jasje“ en werd er in 2001 een geheel nieuw pand gebouwd aan de Smederijstraat 7 te Baarle-Nassau.

Het huidige pand, werkplaatsequipement en testapparatuur voldoen aan alle hoge eisen die heden ten dagen worden gesteld.

Naast een modern bedrijf is Graumans Opel vooral een warm familiebedrijf, wij kennen onze klanten nog bij naam en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, goede service en kwaliteit.

In 2008 is Autobedrijf Graumans gestart met een nieuwe onderneming binnen het bedrijf: Profile Car & Tyrecenter.

Profile Car & Tyreservice richt zich op universeel onderhoud voor alle merken en is tevens banden en velgen specialist.

In november 2015 is Profile Car & Tyreservice gecertificeerd als zijnde Profile Car & Tyreservice PRO vestiging. Profile PRO staat o.a. voor kwaliteit, transparantie en uitstekende service.

Garage Graumans is sinds 1998 een erkend ANWB Partnerbedrijf. Als partnerbedrijf voeren wij pechhulpverleningen uit conform de standaard van Wegenwacht. Hiermee behoren wij tot een select aantal autobedrijven dat voor de Wegenwacht regionaal actief is. Meer informatie over de ANWB Wegenwacht of een pechmelding doen? Bel de ANWB alarmcentrale: 088-2692888 of bezoek de website: ANWB Pechhulp - Wegenwacht.

Kortom, bij Autobedrijf Graumans en Profile Car & Tyreservice kunt u terecht voor al uw oplossingen qua mobiliteit!